17 Kasım 2015 Salı

Sevgili Günlükcüm / 30 "Çengelköyden TA-ŞI-NI-YO-RUZ...!"

Bir devir kapanıyor..
23.07.2008 tarihinde o zamanlar Suadiyede oturuyordum. Kazandığım üniversiteye gitmeyip çalışma hayatına atıldım. Şu kapıdan içeri ilk iş görüşmesi için geldiğim günü hala dün gibi hatırlıyorum.Çok heyecanlıydım. İşte sınavlar, mülakatlar derken işe alınmıştım daha gencecik tazecik bir elemandım.18 yaşındaydım gerisini siz düşünün.. Çağrı merkezi ile başlayıp sonradan Back Office bölümüne geçtim. Çağrı merkezinden farkım , sürekli sabit bir vardiya da olacaktım ayrıca bazı hafta sonları çalışmayacaktım.Nitekim öyle de oldu.


Yazacağım başka postlarım varken diğerlerini eledim ve bugüne bu postu yazayım dedim.Taşınacağımız belliydi. Ha Eylül , Ha Ekim derken en son 19 Kasım da taşınacaktık ama dün aniden öğrendiğimiz bilgiye göre Nilüferle beni bugün yarım gün çalıştıracaklar ve yarın sabah itibariyle Kurtköy'de başlayacaktık..Çok sinir olduk odaklamıştık kendimizi cumaya bir anda Çarşamba olduğunu öğrenince enerjimiz düştü. Bildiğiniz gerçekten enerjimiz düştü. Gözlerim dolu dolu oldu..Ağladım ağlayacaktım..

Bugün Çengelköy'den size yazdığım son post'um.Kurtköy gerçekten çok uzak. Aklımdan ne tilkilikler geçiyor da onu burada dile getiremiyorum. Yarın orayla ilgili post yazar mıyım inanın bilemiyorum tek bildiğim 7 yıl 4 ayımı verdiğim burayı çok özleyeceğim.. En azından öğle aralarında gidip Migrosa alışveriş yapıyorduk veya çay içmeye çıkıyorduk. Yemek yenilecek yerler çok olmasa da yine vardı. Ama Kurtköy de sadece mezarlık olacak. Ana caddeye gitmek için bile servis aracı kullanmak gerekiyor. Haftasonları yarım gün çalışıyorum ya. Artık bu yarım gün tam gün olmak zorunda . Ana caddeye nasıl gideceğimize dair bir fikrimiz yok. Bir de evlilik arefesinde olmam çok daha kötü. Hafta içi halletmem gereken tüm işleri hafta sonu izin günümde halledeceğim ve evlenene kadar da rahata eremeyeceğim..Umarım herşeyin hayırlısı olur..

Hoşçakal Çengelköy..

Saygılar..

8 yorum:

  1. Tasinmak evlenmek gibi enerji degistiren surecleri birlikte yasayarak bagisiklik kazaniyorsun Yagmur. Evlenince kolay adapte olursun isleri bir arada goturme konusuna fena mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o açıdan düşünmedim değil düşündüm de nerede oturacağımız daha bir netlik kazanmadı Serhat karşıda bir uçta ben Anadolu yakasın da bir uçta çalışıyorum bir ortak nokta bulamıyoruz . Hayırlısı artık canım :)

      Sil
  2. Canımm yaa öyle olumsuz düşünme ama... her şey güzel olacaktır yeter ki inan buna ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giderken rahat gittikte dönerken bakacağız artık canım .. Alışma sürecindeyim :)

      Sil
  3. merhaba bloğunuzu takibe aldım müsaitseniz sizide beklerim :) sevgiler
    http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Slm. ilçe merkezinde çarşıda çalışırken bizi merkez bürodan fabrikaya almışlardı. E-5 kenarında bulunan o yerde ikramiye vs gibi imkanlara rağmen afakanlar bastığından çok fazla kalamamıştım. Yıllar önceydi özgürdük o zamanlar, sorumluluklarım olsaydı kalırdım gibime geliyor. Umarım çabuk alışırsınız arkadaş ortamı da dayanmak için önemli oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şükür arkadaş ortamım iyi seviyorum. Çalıştığım yeri de beğendim. Fakat tek sıkıntı dönüş yolu.. Saat 20.00'da vardım mesela dün. Bu yüzden kendime pek vakit ayıramıyorum. Bundan sonraki günler umarım daha bir düzene girer ..

      Sil

Share